NB

tirsdag 24. august 2010

Nils Arne Eggen har aldri vært noe geni


Greit nok at fyren er fotballfaglig smart, men å ikke kunne høre forskjell på engelske Leicester og den velkjente Serie A-klubben Lecce er ikke helt etter planen. Om det er pinlige forsøk på å være morsom, eller bare en helt hinsides manglende forståelse for andre kluturer er ikke helt sikkert. Og det tror jeg nesten ikke at han vet selv heller.

Helt siden 1990-tallet måtte man slite med Nils Arne Eggens dårlige forsøk på å være morsom. Elendige engelskkunnskaper har gjort at norsk massemedia til slutt har trykket tjukkasen til sitt bryst i håp om å "Eggenifisere" hele folket ved å skrive SUPERMORSOMME sitater som "Hope in a hanging snore" og slike ting.

Hele landet, med unntak av innavl-bøndene i Trønderlag, ble kvalme da fyren gjorde comeback som RBK-trener i sommer. Og vi har selvfølgelig fått mer enn nok allerede. Nei, håper for guds skyld at Jönsson, som for øvrig er sympatisk og hyggelig, tar over så fort som bare overhodet mulig.

HEIA FC KØBENHAVN

2 kommentarer:

  1. haha, for en fail du er. ingen som ble kvalme av at han gjorde comeback, det var bare du som ble kvalm etter og ha sett deg selv i speilet

    SvarSlett
  2. glemte og legge til at man leder ikke et lag til 7 strake CL sluttspill og 13 strake seriemesterskap uten og ha et lite geni inni seg

    SvarSlett