NB

tirsdag 17. august 2010

Godt tippetips: FCK-seier på Lerkendal

Om du skal cashe inn noen kjappe kroner i dag, så tror jeg at FCK kommer til å ta en grei seier borte mot RBK i kveld. Og når enkelte bettingselskaper gir deg over 3 (!) i odds på danskene, så er det nesten for godt til å være sant.

Ståle Solbakkens menn er tross alt et bedre fotballag enn trønderne, så at det skal gis 3.10 i odds på Betsson er faktisk utrolig høyt. Håper i hvert fall at RBK skal gå på en stjernesmell slik at det ikke blir nytt stort regime av RBK-ere i europeisk cupsammenheng fremover. For et sånt økonomisk overtak ville faktisk vært utrolig trist for norsk fotball.

3 kommentarer:

  1. Nei... Et økonomisk overtak for Rosenborg gir ikke baree et bedre rosenborg, men også en bedre tippeliga. Mer penger til rosenborg betyr mer penger til norsk fotball.

    SvarSlett
  2. Unibet gir 3,25 akkurat no på FCK seier

    SvarSlett
  3. skjønner ikke problemet til engstelige fotball-supportere i landet vårt. Det er ikke slik at alle spillerne i norsk fotball vil spille for trønderne. Og det er ikke slik at RBK forsyner seg av alt mulig goder de finner, fordi de har penger. Som "Tearr" sa "mer penger til rosenborg betyr mer penger til norsk fotball". Skjerpings foklens!

    SvarSlett