NB

torsdag 6. januar 2011

Liverpool er en skam om dagen


Bookmakerne rundt om i landet gir ikke akkurat veldig høy odds på at Roy Hodgson er den første treneren som må forlate posisjonen sin etter det begredelige tapet mot Blackburn. Til tross for at Blackburn nylig har anskaffet nye eiere , så har de verken gjort store innkjøp eller forbedringer mtp støtteapparat og trener.

Liverpool har lenge slitt, men det tar seg virkelig opp nå.

Et lag med to av verdens beste spillere (Gerrard & Torres) fortjener egentlig i aller høyeste grad å ligge over midten av tabellen. Et knippe lag som er høyere plassert en Liverpool for øyeblikket; Newcastle, Everton, Stoke City og Bolton. Hallo!?

Som sagt er det nok en del grep som må gjøres før "The kop" blir helt fornøyde, og de innebærer nok en utskiftning av diverse spillere. Benitez sine mange bomkjøp preger også mye av Liverpool om dagen, og det skal godt gjøres å finne negative nok ord som beskriver blant annet midtbanespiller Lucas...

Chelseas manager Ancelotti kan også være på vei ut etter det sure 0-1-tapet mot Wolwes.

Uansett, så kan dere LFC-fans trøste dere med at dere får 3 gratis oddskuponger hos Betsson dersom dere skulle prøve å gjøre livet litt bedre, hehe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar