NB

fredag 1. oktober 2010

RBK tar en fortjent seier mot VIF... garantert.


I søndagens seriefinale kommer det uansett til å være èn vinner og èn taper. For min del kan begge to tape, men det blir relativt vanskelig å få til. Rosenborg har så og si vunnet serien dersom de tar tre poeng. Det samme gjelder (nesten) et uavgjortresultat.

Skal Vålerenga ha en sjanse, så må du frem og score mål. Og det tror jeg de skal få slite med mot et RBK-lag som, tross alt, holder et relativt høyt nivå. Skal ikke se bort ifra at Vålerenga får seg et par i fleisen tidlig, noe som kan skape uro i laget.

Mitt tips er i hvert fall at RBK tar seieren hjem mot Vålerenga. Skal vi tro ryktene de siste dagene, så har flørtingen med Steffen Iversen begynt hos VIF-spillerne. Trist for VIF om de mottar en slik spiller, men det er jo selvfølgelig opp til dem...

1 kommentar:

  1. forstå ikke helt hva du tenker...
    VIF er jo norges beste offensive lag.
    RBK har ikke den sammer sikkerheten deffansivt som di hadde når og litt etter hamrèn.
    Dessuten så har Eggen selv stått frem å sagt at nivået på Rosenborg og resten av topplagene ikke er så store som folk tror! Vålerenga er også inne i en flyt-periode, RBK har ikke spillt så bra de siste kampene, både Viking og Strømsgodset hadde overtaket på RBK når de spillte. så jeg sier, "Det ER mulig for Vålerenga å både ta gull og slå Rosenborg! UDISKUTERBART!"

    SvarSlett